dilluns, 19 de març del 2012

LLICÈNCIES SOFTWARE

LLICÈNCIES SOFTWARE



TAULA LlICÈNCIES


   Reconeixement:El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits.
Sense obra derivada:El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit però no es pot utilitzar per crear un treball derivat de l'original.

No comercial:El material original i els treballs derivats poden ser distribuïts, copiats i exhibits mentre el seu ús no sigui comercial.

Compartir igual:El material creat per un artista pot ser modificat i distribuït, però sota la mateixa llicència que el material original.
  
Reconeixement:El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits.

Reconeixement-sense obra derivada-no comercial:El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial. No se'n poden fer obres derivades.

Reconeixement-no comercial:El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial.

Reconeixement-no comercial-compartir igual:El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibits per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial i les obres derivades han d'estar sota els mateixos termes de llicència que el treball original.


Reconeixement -compartit igual: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibits per tercers si es mostra en els crèdits. Les obres derivades han d'estar sota els mateixos termes de llicències que el treball original.

dijous, 1 de març del 2012

SISTEMA OPERATIU

El que jo he entès en aquest vídeo, es que el llibre és un sistema operatiu igual que un ordinador.
Els dos tenen similituds:  en primer lloc els dos son manuals, en segon lloc si els saps utilitzar, són molt útils , i per acabar els dos poden contenir una gran quantitat d'informació. SISTEMA OPERATIU