dimecres, 29 de febrer del 2012

Les meves novetats al 2012

La meva novetat del 2012 , és que els meus pares m'han regalat un portàtil acer , no es una gran novetat però es que estem a principis del 2012.
Aquest portàtil em funciona molt bé , és ràpid i executa bé tots els jocs i    aplicacions .
Amb aquest portàtil em permet acabar abans els deures ja que busca mes ràpid per internet.
Una altre novetat i la més important és sobre la meva avia que estava a l'hospital degut a que va patir una embòlia i en aquest 2012 s'ha recuperat espectacular-ment bé.

dimarts, 28 de febrer del 2012

Que m'ha sorprès del nadal?

El nada no m'ha sorprès gaire,  perquè cada nadal és igual. Tot i que m'ha sorprès la posició en la que es trobava el meu equip.
El meu equip es trobava en 3 era posició ,  tot i que no teníem un equip tan competitiu , espero que quedem en aquesta posició al acabar la temporada.  

Com m'afecta a mi aquesta economia?

A mi m'afecta de manera lleu , perquè tinc la gran sort de que la meva mare  té un sou considerablament bo , tot i així el meu pare es pintor i el seu sou s'ha quedat molt reduït degut a aquesta crisis tan forta. 
Esperem que las coses millorin tot i que no ens podem queixar. 

Com va l'economia a Eurpoa actualment?

El fenomen va ser expandit ràpidament per diversos països europeus, i alguns van patir greus efectes. Dinamarca va entrar en recessió,  en el primer trimestre de 2008. En el segon trimestre de 2008, l'economia de la zona euro en el seu conjunt es va reduir en un - 0% 2, liderat per contratemps a França 38 (- 0,3%) i Alemanya (0 - 0, 5%).39 altres economies principals, com ara l'espanyol, evitar la contracció (0,1%) però només molt dèbilment va créixer en el mateix període, 40 41 amb pesats augments en l'atur.El 7 d'octubre, de 2008, la reunió de l'ECOFIN, va compondre cos del Consell de la Conselleria d'economia i finances dels Estats membres, així com els ministres del pressupost si discutit problemes de pressupost, va decidir que tots els Estats membres encomanats, durant un període inicial d'un any com a mínim, una protecció garantit a dipòsits personals per a les persones per a una quantitat de com a mínim de 50.000 euros.El mateix dia, l'executiu de l'espanyol anunciat que espanyol va plantejar la mínima garantia de dipòsits en bancs i caixes d'estalvis de l'actuals 20.000 euros per titular i entitat a 100.000. També va anunciar l'establiment d'un fons finançat per la tresoreria de 30.000 milions d'euros, ampliables a 50.000, a adquirir actius de més alta qualitat espanyola entitats financeres per garantir el finançament de les empreses i ciutadans.El Banc Central Europeu va reduir la seva taxa d'interès de referència de 4,25% a 1,25% a l'octubre encara que és més gran que els Estats Units. UU.Segons a el FMI, l'economia de la UE es reduirà 4% aquest any i un 0,3% en 2010. Això és degut a la reacció tardana de les autoritats perquè Europa tenia problemes menys greus. 

EL MADRID NO COMPLEIX



Igualtat entre els dos equips va ser manifestat. El Madrid no va saber treure profit de la seva  màxima qualitat , a causa de l'enfocament de Mourinho, que preferia especular amb el resultat, pensant que l'eliminatòria dura 180 minuts .  El Luso va preferir apostar per encarrilar-la  i deixar la decisió per el partit de tornada, el pròxim 14 de març.  La alineació de Mourinho, vist el estat del terreny de  joc, no estava justificada i per això el Madrid va acabar pagant, el renunciar els futbolistes de  qualitat.
El empat deixa la eliminatòria a l’aire tot i que el favorit es el Madrid

dilluns, 27 de febrer del 2012

EL MILLOR GOL, DE NEYMAR,

El brasiler Neymar ha portat   " Puskas" premi  al millor gol de 2011.  La  FIFA  ha premiat la sensacional l diana de la jove promesa del Santos  en el partit de Lliga contra Flamengo, en el qual va exposar una gran varietat  de recursos tècnics necessaris per desprendre's  de tots els seus rivals i acabar superant a l'objectiu rival amb l'exterior del seu peu dret amb un dels millors gols vistos en aquesta època .